قالب های فارسی برای کاربران فارسی زبان زیکولا  بالا

• درود،
    در نظر داریم (تعدادی) قالب نمونه را برای سهولت کار کاربران و علاقمندان در همین سایت قرار بدهیم.
    امیدواریم دوستانی که توانایی ایجاد قالب های جدید را دارند و یا امکان فارسی کردن قالب های موجود که برای استفاده فارسی زبان ها نیاز به ویرایش و بازبینی دارند برایشان وجود دارد، ما را در رسیدن به این مهم یاری کنند.
  • این هم یک تم دیگر که آماده استفاده علاقمندان زیکولا شده. امیدوارم خوشتون بیاد

BlueGrace
    http://zikula.ir/images/etc/BlueGrace.jpg

لینک دانلود: http://code.zikula.org/community-persian/downloads/7
    * مشکلی در بخش مدیریت وجود داشت که رفع شد و همچنین منوها در بخش مدیریت فارسی نبودند که الان بر طرف شده
  • سلام
    همچنان مشکل من با تم زیکولا رفع نشده
    چجوریاست این شیوه پیچیده تعویض تم ؟
  • حل شد
    مثل اینکه قبلا بد دانلود شده بود
    دوباره دانلود کردم یه فرجی شد
  • روند نصب یک تم جدید خیلی آسونه. فکر میکنم الان بعد از یک بار تعویض اون حرفم رو تأیید کنید. فقط دو نکته اینکه تم رو باید در نظر داشته باشید اول اینکه تم رو درست انتخاب کنید! اگر خودتون تم رو طراحی نمی کنید یا بهشون اشراف ندارید توجه کنید که تم باید برای زیکولا توسعه داده یا براش بهینه شده باشه. مورد دوم هم اینکه پیش از اعمال نهایی هر تم اول پیش نمایشی از اون رو ببینید وقتی دیدید مشکل جدی نداره اون رو اعمال کنید.... بعد می تونید پیگیر تغییرات مورد نظر و رفع اشکالت احتمالی بشوید.
  • 3 کاربر مهمان

این لیست بر اساس فعالیت کاربران در ۲۰ دقیقه اخیر است

زیکولا چیست؟
Untitled document

زیکولا یک جعبه ابزار برنامه کاربردی تحت وب است که به شما اجازه راه اندازی یک وب سایت کاربردی و ساختن برنامه های قدرتمند آنلاین را می دهد. زیکولا به دلایل متعددی قابل تحسین است، اما ما معتقدیم که پر رنگ ترین این مزایا عبارتند از استفاده آسان، توسعه سریع و راحت، امنیت، کارایی و در آخر قابلیت انعطاف پذیری بالا.

ادامه

دریافت زیکولا
انجمن گفتگو
قالب andreas08 زیکولا ۱.۲.۱+ (rtl/ltr)
17 آذر 1390 - 02:02 بعد از ظهر - bkashaf
ماژول های زیکولا
17 آذر 1390 - 09:09 قبل از ظهر - bkashaf
چه فایل هایی رو پس از نصب باید پاک کنیم؟
15 آذر 1390 - 03:10 بعد از ظهر - bkashaf
یک مشکل بزرگ در نصب
09 آذر 1390 - 10:47 قبل از ظهر - abik
زیکولا را از کجا دانلود کنیم
17 اردیبهشت 1390 - 08:45 بعد از ظهر - abik