مشکل در مرحله سه  بالا

• سلام:
    من در مرحله سوم نمی تونم ضربدر ها رو بردارم لطفا منو راهنمایی کنید.اگه میشه به میلم پیلم بدین. مرسی فقط فوری.
    mahpch@yahoo.com
  • دوست عزیز، فکر کنم که اگر قصد داشته باشید مشکلتون رو رفع کنید باید از همین طریق پیگیری کنید و اگر منتظر ارسال پیام شخصی به ایمیلی که اعلام می کنید بمونید معمولا پاسخی دریافت نمی کنید.*
    هدف از راه اندازی این انجمن راهنمایی علاقمندان است و همین بحث ها می تونه در آینده‌ی نه چندان دور گره از مشکل دوستان دیگر باز کند. با این فرض لطفا توجه نمایید که هدف ما طرح سوال و رسیدن به پاسخی مناسب در همین محل است نه جای دیگر.
    ..........
    در مورد مشکل شما، فرمودید نمی تونید ضربدر ها رو بردارید!؟ در اون مرحله هر جا ضربدر × می بینید یعنی سیستم سطح دسترسی لازم به اون بخش رو نداره. آدرس ها دقیقا بهشون اشاره شده و شما باید سراغ پوشه یا فایل مورد اشاره رفته و پرمیشن لازم را به آن بدهید بعد روی بررسی مجدد بزنید تا نهایتا جلو همه موارد چک مارک سبز داشته باشند در این صورت می تونید پروسه نصب را با رفتن به مرحله بعد پیگیری کنید
  • سلام
    من آدرس فایلها رو پیدا کردم اما حالا چه بلایی سرش در بیارم تا به چک مارک سبز تبدیل بشه.در ضمن پرمیشن یعنی چی. ممنون ازلطفتون که جواب دادید چون این سیستم شما سومین سیستمی هست که دارم امتحان میکنم ولی به نتیجه ای نرسیدم. نمیشه شما خودتون برام رو سرور نصب کنید اگه این کار رو بکنید از خجالتتون در میام . به نظر من این کار خیلی میتونه سیستم شما رو با دیگر سیستمها متمایز کنه.
    منتظرم با تشکر.
  • البته اگر ما همه‌ی کارهامون رو زمین بگذاریم و برای اعضای انجمن و دوستان خوبی چون شما کار نصب رو هم انجام بدیم دنیا قشنگ می شه ;)
    اما می دونید که نمیشه! و دلایل این امر هم اینقدر واضح هستند که نیازی به بر شمردن اونها نیست. بهتره حاشیه نریم
    برای اعمال سطوح دسترسی لازم باید دید شما چه نوع دسترسی ای به سرورتون دارید. در اون صورت ابزار کار متفاوت میشه.یک مورد دسترسی از طریق ftp است که کلاینت های متعددی برای اینکار در اختیار خواهید داشت و یا ساده تر از آن وقتی که cpanel ( یا هر رابط گرافیکی دیگری) برای مدیریت هاستینگ خودتون در اختیار داشته باشید. که اونجا هم این کار ساده است.
    حالا حرفی نیست من این کار رو براتون انجام میدم اما مراحل بعدی چی!؟ برای تنظیمات بانک اطلاعاتی و ... می دونید برای هر درخواست مشابه ای باید دسترسی به هاستینگ خودتون رو به ما بدید؟
    بهتر می بینم تلاش مجددی داشته باشید و به موراد مورد اشاره مجوز 777 رو بدید. اگر موفق نشدید و اصرار به انجام اینکار توسط ما داشتید! می تونید اطلاعات مورد نظر رو به b.kashaf[AT]gmail[DOT]com ارسال کنید.
    فقط برای اینکه شما اولین فردی هستید که چنین درخواستی رو مطرح کرده :)
    شاد و پیروز باشید
  • درود،
    با توجه به ارسال اطلاعات، کارهای لازم برای عبور از مرحله سوم انجام شده و می تونید کار نصب رو با رفتن به مراحل بعد دنبال کنید.
  • سلام
    ببخشید من دوباره در مرحله چهارم با مشکل روبه رو شدم .بعد وارد کردن اطلاعات پایگاه داده این اخطار رو میده:
    (ساخت پایگاه داده با شکست روبرو شد - لطفا اطلاعات پایگاه داده خود را بررسی نمایید )
    در صورتی که شک ندارم اطلاعات مای اسکیول رو درست وارد کردم . و یوزر و پسورد رو هم (add)کردم ولی باز هم نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم منت بزارید و راهنماییم کنید.
  • آقا بهروز شما که آنلاین هستید چرا جوابمو نمیدید. من باید هفت خان رستم رو رد کنم تا بتونم بیام تو اینترنت . خواهش میکنم این کارو برام تا اخرش انجام بدید چون من نمیتونم همیشه با این سایت بی نور خودم درگیر باشم. خواهش میکنم شما غصه انجمنتون رو نخورید مطمئن باشید من کلی براتون تبلیغ کردم میکنم و خواهم کرد اما شما منو از این سر در گمی نجات بدید. مثلا مرحلا سه اگه می خواست به خودم باشه تا 5 سال دیگه باید با اون کلنجار میرفتم ت بتونم روشو کم کنم اما برای شما آب خوردنه حتی به این اندازه که وقتی براش اهمیت فکر کردن هم قائل نیستسد اما من باد کلی سلول مغزی کباب کنم تا یه چیزی بشه....
    منتظرم
  • شما چه کم طاقت هستید!؟ ‌هنوز یک روز هم از مرحله سوم نگذشته که شما اینطور انتظار گذر از مرحله چهارم رو می کشید :)
    حتما یه اشتباهی در ورود اطلاعات دارید!
    دوست عزیز جواب ایمیلتون رو دادم ...
  • شما هم اگه جایه من بودی که 5 ماه شده دارم سیکاری میکنم دیگه این حرف رو نمیزدی و توسیه میکردی که بزارش کنار و قیدش رو بزن. دیگه چی بگم!........
  • mahpch

خواهش میکنم شما غصه انجمنتون رو نخورید مطمئن باشید من کلی براتون تبلیغ کردم میکنم و خواهم کرد اما شما منو از این سر در گمی نجات بدید. مثلا مرحلا سه اگه می خواست به خودم باشه تا 5 سال دیگه باید با اون کلنجار میرفتم ت بتونم روشو کم کنم
    راستش چرا غصه بخوریم :) برعکس اینجا برای ارتباط شما با دوستانتون و سایر کاربرانی که بعدا مراجعه خواهند کرد ایجاد شده، با این همه خود شما هم ملزم به پاسخ دادن به سوالات سایر کاربران نیستید امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم به عبارتی کل این مجموعه در این حد یک فعالیت داوطلبانه است و هر فردی می تونه در این مجموعه مشارکت و همکاری داشته باشه. اینجا جایی برای دلخوری و نگرانی نمی بینیم ;)
  • سلام به انجمن سخت کوش زیکولای فارسی:
    از زحمتی که کشیدید ممنونم.
    اما زدم و خراب کاری کردم . رفتم تو تغییر غالب سایت و اون رو عوض کردم حالا هر چی میرم تو سایت صفحه سفید بالا میاد.فکر کنم کل زحمات شما رو هدر دادم.دیگه روم نمیشه بگم------------- اگه میشه کمکم کنید البته اگر از دست من خنگ خسته نشدید. مرسی
  • پففففف .... :(
    راستش این قابل پیش بینی بود. شما زود دست به آچار می شی برادر ... جوانب کار رو در نظر نمی گیری.
    این موارد پیش میاد فکر کنم بهتر باشه از لینک بالای سایت وارد انجمن ها شده و در بخش قالب ها با عنوان مناسب تاپیک جدیدی باز کنید و دقیقا اونجا بگید چه کار کردید تا در صورت امکان بتونیم راهنمایی تون کنیم.
    پیشنهاد دیگری هم دارم: خوبه شما (فکر می کنم لازمه) یک وب سرور محلی ( لوکال) برای خودتون راه اندازی کنید و روی کامپیوتر شخص تون چندین بار از هر سیستمی که می خواهید به صورت واقعی ازش استفاده کنید کار بکشید .. سعی کنید روی سیستم لوکال اشتباهات رو به حداقل برسونید اون موقع می تونید با خیال جمع تر روی هاستی که اجاره کرده اید کار کنید*
  • سلام به انجمن سخت کوش زیکولای فارسی
    پفپففففف .... :( هم نداره راست میگم.
    من دوباره رفتم تو نصب زیکولا و خودم تونستم مرحله سوم رو با راهنمایی شما درستش کنم.
    اما باز تو مرحله چهار مثل قبل گیر افتادم اگه میشه دقیق بگید که چی کار کنم که مشکلش برطرف بشه. دارم به خودم امید وار میشم البته با کمک بهروز خان.
    با تشکر.
    منتظرم
  • راهنمای نصب تو ویکی وجود داره... حالا بهتر شد که خودتون کار رو دنبال می کنید
    ایکاش تو بخش مربوط به قالب ها توضیح می دادید چی شد که سایت پرید؟
    - قالبی که سعی می کردید نصب کنید رو از کجا آورده بودید؟
    - آیا قالب استاندارد برای زیکولا بود؟
    - پیش از اینکه قالبی رو نصب کنیم در زیکولا امکان تست و مشاهده‌ی اولیه‌ی اون وجود داره، در این شرایط نباید خودتون در معرض ریسک نصب ، پیش از تست اولیه قرار بدید
    - کافیه روی نام قالب مورد نظرتون در بخش قالب ها کلیک راست کنید و با باز کردن قالب در یک پنجره یا زبانه دیگر نتیجه کار رو ببینید اگر مناسب بود اون رو اعمال کنید
    .............................
    در مورد نصب نفرمودید دقیقا مشکل چی بود؟ اگر پیغامی دریافت می کنید اون رو اینجا قرار بدید.
  • 2 کاربر مهمان

این لیست بر اساس فعالیت کاربران در ۲۰ دقیقه اخیر است

زیکولا چیست؟
Untitled document

زیکولا یک جعبه ابزار برنامه کاربردی تحت وب است که به شما اجازه راه اندازی یک وب سایت کاربردی و ساختن برنامه های قدرتمند آنلاین را می دهد. زیکولا به دلایل متعددی قابل تحسین است، اما ما معتقدیم که پر رنگ ترین این مزایا عبارتند از استفاده آسان، توسعه سریع و راحت، امنیت، کارایی و در آخر قابلیت انعطاف پذیری بالا.

ادامه

دریافت زیکولا
انجمن گفتگو
قالب andreas08 زیکولا ۱.۲.۱+ (rtl/ltr)
17 آذر 1390 - 02:02 بعد از ظهر - bkashaf
ماژول های زیکولا
17 آذر 1390 - 09:09 قبل از ظهر - bkashaf
چه فایل هایی رو پس از نصب باید پاک کنیم؟
15 آذر 1390 - 03:10 بعد از ظهر - bkashaf
یک مشکل بزرگ در نصب
09 آذر 1390 - 10:47 قبل از ظهر - abik
زیکولا را از کجا دانلود کنیم
17 اردیبهشت 1390 - 08:45 بعد از ظهر - abik