چند مشکل با ماژول Dizkus 3.0  بالا

• سلام به همه

مشکل اول مربوط به اروری هست که موقع ارسال تاپیک جدید اتفاق می افته . اما تاپیک ارسال میشه ولی تو صفحه اصلی فروم نمیاد تا وقتی که از توی پنل مدیر روی Sync forum/topic index کلیک کنی. بقیه کارهای فروم مشکل نداره اینم ارور

Code

Error connecting to the database!

sql : INSERT INTO zk_dizkus_topics

(topic_id,

topic_title,

topic_poster,

forum_id,

topic_time,

topic_reference)

VALUES

('0',

'Automatically created topic',

2,

,

'2009-11-02 14:52',

'52-15' )

code : 1064

msg : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '

'2009-11-02 14:52',

'52-15' )' at line 12

مشکل بعد هم موقعی هست که زبان سایت فارسی میشه دکمه های ویرایش و نقل قول نشون داده نمیشه (تو حالت انگلیسی مشکل نداره)
  • در مورد مشکل اول ممکنه مشخصات سرورتون رو اعلام کنید؟ البته منظورم نسخه MySQL هست
  • آقای کشاف الان تو کافی نتم نمی دونم ولی من روی اون نسخه ای که همراه ابونتو 9.04 هست نصب کردم . ضمنا بقیه قسمت هاش به خوبی کار می کنه و فقط موقع ایجاد تا÷یک جدید این ارور رو می ده
  • نسخه MySQL این هست

mysql-server-5.0_5.1.30really5.0.75-0ubuntu10
  • مشکل دوم با کپی عکس های پوشه eng به fas حل شد در مورد مشکل اول هم باگ های گزارش شده Dizkus رو نگاه کردم و فکر می کنم بخار یک باگ تو نسخه MySQL که استفاده می کنم باشه
  • بسیار عالی، شما فایل رو از کجا دریافت کرده بودید؟
  • bkashaf

بسیار عالی، شما فایل رو از کجا دریافت کرده بودید؟

خب من اکثر ماژول ها از جمله همینو از CoZi دانلود کردم البته با این ماژول از اول هم مشکل داشتم. دفعه اول هم واسه نصب بود که بعد فهمیدم مشکل از برنامه Archive Manager بوده

ویرایش شده توسط: abik, 05 مهر 1388 - 08:28 قبل از ظهر
  • 2 کاربر مهمان

این لیست بر اساس فعالیت کاربران در ۲۰ دقیقه اخیر است

زیکولا چیست؟
Untitled document

زیکولا یک جعبه ابزار برنامه کاربردی تحت وب است که به شما اجازه راه اندازی یک وب سایت کاربردی و ساختن برنامه های قدرتمند آنلاین را می دهد. زیکولا به دلایل متعددی قابل تحسین است، اما ما معتقدیم که پر رنگ ترین این مزایا عبارتند از استفاده آسان، توسعه سریع و راحت، امنیت، کارایی و در آخر قابلیت انعطاف پذیری بالا.

ادامه

دریافت زیکولا
انجمن گفتگو
قالب andreas08 زیکولا ۱.۲.۱+ (rtl/ltr)
17 آذر 1390 - 02:02 بعد از ظهر - bkashaf
ماژول های زیکولا
17 آذر 1390 - 09:09 قبل از ظهر - bkashaf
چه فایل هایی رو پس از نصب باید پاک کنیم؟
15 آذر 1390 - 03:10 بعد از ظهر - bkashaf
یک مشکل بزرگ در نصب
09 آذر 1390 - 10:47 قبل از ظهر - abik
زیکولا را از کجا دانلود کنیم
17 اردیبهشت 1390 - 08:45 بعد از ظهر - abik