شما اجازه ویرایش این صفحه را ندارید!

یه تازه وارد!!!!  بالا

• من 1 چند وقتي هست که دارم رو cms هاي مختلف کار مي کنم و 1 حدود بک سالي مي شه که با سايت http://www.milw0rm.com/ کار مي کنم. شايد باورتون نشه ولي هفته اي نشده که از joomula که يکي از معروفترين cms هاست ، باگ کشف نشه.يا wordpress ، يا e107 ، يا datalife و... .اصلا اگه باور ندارين ، برين تو همين سايت search کنين.مطمئن باشيد که حتي يه باگ از zikula پيدا نمي کنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حداقل من که پيدا نکردم.
    ولي به نظر من zikula يه بدي نسبت به بقيه داره------> اون هم قيافه ي زيادي ساده پيش فرض نسبت به بقيه است که به نظر من اگه در بسته ي اصلي چندتا تم تپول قرار بدن ، اين به ظاهر مشکل هم بر طرف مشه.
    .
    .
    به اميد موفقيت زيکولا در بين پارسي زبانان
  • زیکولا نسخه جدید postnuke هست. پس از دوباره نویسی کل کد سیستم که از phpnuke نمونه برداری شده بود اون رو به نام جدید زیکولا منتشر کردند.
    درسته از نظر امنیتی سی ام اس خوبیه. اما باید کمی فرصت داد تا ببینیم هکر ها چطور با این سی ام اس دست و پنجه نرم می کنند. از نظر ظاهر گرافیکی به نظر من از جوملا قوی تره. کافیه شما کمی دست در برنامه نویسی و البته مقداری سلیقه گرافیکی داشته باشید. قاعدتا چون زیکولا هنوز شهرت کسب نکرده قالب های آماده جذاب براش کمه. اما من به یقین می گن موتور قوی داره.
    مثلا یه خود zikula.org سر بزنید و قالب زیبای اون رو ببینید.
  • آره عزیز
    من هم چون خود سایت zikula رو دیدم و چندتا template زیبا تو http://www.zikulathemes.com/gallery دیدم نظر خوبی نسبت به اون پیدا کردم
    مثل:
    http://www.zikulathemes.com/Decayed/gallery/loremipsum
  • اگر تعریف از خودمون نباشه! همین تم خودمون در عین سادگی جالب و از همه مهمتر قابل انعطاف هست.
    قالب یک وب سایت خوب باید خودش رو در یک مجموعه از سرویس ها نشون بده (در شرایط مختلف) یعنی هم زمان روی سیستم خبری، عدم به هم ریختگی در بخش مدیریت برای کاربر مدیر سیستم، در انجمن، ویکی و ... تم خوب فقط یه ایندکس خیره کننده نیست که وقتی مشغول مرور بخش های مختلف سایت بشیم با انبوهی از ناهماهنگی ها روبرو بشیم :) البته با گفته های شما موافقم و اطرف دیگر به قول msshams اگر فردی توانایی اینکار رو داشته باشه روی زیکولا می تونه با دست بازتری کار کنه
  • سلام و دروووووووووود!
    خسته نباشید...
    امیدوارم که هر روز شاهد پیشرفت زیکولا کوچولو در بین پارسی زبانان باشیم ؛
    یه پیشنهاد هم داشتم: راه اندازی بخش یا بهتر بگم ساب دامین تخصصی قالب هاتون رو در اولویت قرار بدید، اینترفیس حرف اول آخر رو برای کاربر سایت می زنه!
    البته حقیقتاً قالب فعلی سایتتون به شدت استاندارد و اصولی طراحی شده اما "تنوع و تفاوت" برگ برنده شما خواهد بود.
    موفق باشید
  • 2 کاربر مهمان

این لیست بر اساس فعالیت کاربران در ۲۰ دقیقه اخیر است

زیکولا چیست؟
Untitled document

زیکولا یک جعبه ابزار برنامه کاربردی تحت وب است که به شما اجازه راه اندازی یک وب سایت کاربردی و ساختن برنامه های قدرتمند آنلاین را می دهد. زیکولا به دلایل متعددی قابل تحسین است، اما ما معتقدیم که پر رنگ ترین این مزایا عبارتند از استفاده آسان، توسعه سریع و راحت، امنیت، کارایی و در آخر قابلیت انعطاف پذیری بالا.

ادامه

دریافت زیکولا
انجمن گفتگو
قالب andreas08 زیکولا ۱.۲.۱+ (rtl/ltr)
17 آذر 1390 - 02:02 بعد از ظهر - bkashaf
ماژول های زیکولا
17 آذر 1390 - 09:09 قبل از ظهر - bkashaf
چه فایل هایی رو پس از نصب باید پاک کنیم؟
15 آذر 1390 - 03:10 بعد از ظهر - bkashaf
یک مشکل بزرگ در نصب
09 آذر 1390 - 10:47 قبل از ظهر - abik
زیکولا را از کجا دانلود کنیم
17 اردیبهشت 1390 - 08:45 بعد از ظهر - abik